فرزانگان

بازگشت   فرزانگان > انجمن عمومی فرزانگان > علوم ورزشی > اخبار ورزشی

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی 16-02-2012   #1
کاربر حرفـــــــــه ای
امتیازها: 88,385, سطح: 1 امتیازها: 88,385, سطح: 1 امتیازها: 88,385, سطح: 1
درجه کامل شده: 99% درجه کامل شده: 99% درجه کامل شده: 99%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

سوگند آواتار ها

مدرک تحصیلی : دانشجو حسابداری
سپاس ها: 22,760
سپاس شده 17,340 در 5,071 پست
درجه: 182
سوگند has a reputation beyond reputeسوگند has a reputation beyond reputeسوگند has a reputation beyond reputeسوگند has a reputation beyond reputeسوگند has a reputation beyond reputeسوگند has a reputation beyond reputeسوگند has a reputation beyond reputeسوگند has a reputation beyond reputeسوگند has a reputation beyond reputeسوگند has a reputation beyond reputeسوگند has a reputation beyond repute

نشان ها

سوگند به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض ایمون زاید مهاجم باشگاه پرسپولیس

ایمون زاید مهاجم باشگاه پرسپولیس که در حال حاضر به دلیل آسیب‌دیدگی در ایرلند به سر می‌برد در گفتگو با یک برنامه رادیویی در این کشور درباره تجربه حضور خود در ایران گفت: «مردم خیلی به من لطف دارند. گاهی پول شامم را هم حساب می‌کنند! عده‌ای مرا می‌بوسند و می‌گویند به خاطر آن بازی خاطره‌انگیز مقابل استقلال علاقه زیادی به من دارند.»
وی با اشاره به سه گلی که در دربی پایتخت به ثمر رساند گفت: «تا چند روز بعد از آن بازی مدام عکسم روی جلد روزنامه‌ها بود. امروز یک نفر مجله‌ای به من نشان داد که روی جلدش عکس مرا در لباس سوپرمن چاپ کرده بودند. این موضوع کمی سورئال است!»
زاید به درگذشت یکی از هواداران پرسپولیس پس از پیروزی این تیم در داربی اشاره کرد و گفت: «یک خبر بد این است که یکی از هواداران پرسپولیس پس از گل سوم دچار حمله قلبی شد و از دنیا رفت. این موضوع خیلی عجیب است ولی در ایران غیرمتداول نیست چون در این کشور مردم علاقه خیلی زیادی به فوتبال دارند. آن‌ها به معنای واقعی کلمه عاشق فوتبال هستند. فوتبال در ایران خیلی طرفدار دارد و عده زیادی آن را دنبال می‌کنند.»
وی ادامه داد: «یک روز پس از بازی به من گفته شد که یکی از هواداران جوان پرسپولیس که در حال تماشای بازی بود، پس از اینکه نتیجه را تغییر دادیم دچار هیجان شد و درگذشت. باشگاه از من خواست که با انتشار پیامی در روزنامه همدردی خودم را با خانواده او اعلام کرد. این خبر واقعا بد بود ولی نشان می‌دهد که مردم چه علاقه زیادی به فوتبال دارند.»

سوگند آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از پست سوگند سپاس کرده اند .
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
مهاجم, پرسپولیس, ایمون, باشگاه, زاید

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش