![]() |
| | #1 | |||||||||||
| مدیرفنی و مدیر انجمن ها ![]()
تاریخ عضویت: Sep 2010 محل سکونت: S o l i t u d e مدرک تحصیلی : مترجمی
سپاس ها: 12,414
سپاس شده 5,636 در 925 پست
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . در این تاپیک به سوال، مشکل و درخواست شما جواب داده خواهد شد. مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری، سوال مرتبط و درخواست راهنمایی و کمک را در این تاپیک عنوان کرده و برای حفظ انسجام و سهولت در پیدا کردن جواب از زدن تاپیک های مختلف اجتناب نمایید. - به درخواست کار انجام شده دانشجویی و تحقیق آماده جواب داده نخواهد شد و فقط راهنمایی و کمک برای رسیدن به نتیجه مورد نظر در این تاپیک ارائه خواهد شد. با تشکر هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. ویرایش توسط Parse : 16-04-2012 در ساعت 01:16 PM | |||||||||||
| | |
| 9 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
تاریخ عضویت: Dec 2010 محل سکونت: همین دور و بر ! مدرک تحصیلی : همکلاسی دکطر کوردان
سپاس ها: 7,374
سپاس شده 2,714 در 866 پست
درجه: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نمیدونم تاپیکم در جای مناسبی ایجاد شده یا نه . قبلا در ویندوز ویستا اداب اکروباتی که داشتم ، تصویر جلد و یا صفحه اول کتابهای پی دی اف رو نشون میداد ، ولی حالا در ویندوز 7 ، نشون نمیده ! ![]() دیروز هم فقط جلد کتابهایی که رو دسک تاپم بود نشون داد که بعد از ریست کردن دستگاه ، همون هم از بین رفت ! از دوستان متخصص اگر کسی ترفند لازم رو میدونه ، ممنون میشم راهنمایی کنه . با تشکر . | |||||||||||
| | |
| 3 کاربر از پست آیسان سپاس کرده اند . |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
| | |||||||||||
| | |
| کاربر روبرو از پست مهریاس سپاس کرده است . |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
تاریخ عضویت: Dec 2010 محل سکونت: همین دور و بر ! مدرک تحصیلی : همکلاسی دکطر کوردان
با سلام و وقت بخیر چطور میشه روی نت بوکها که مجهز به درایو نوری ( دی وی دی رام ) نیستن ، ویندوز نصب کرد و یا norton ghost را اجرا کرد ؟ با تشکر ---------------- تا حالا که به هیچکدوم از سوالام جواب ندادین ! ![]() لطفا جواب این یکی رو بدین ! | |||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست آیسان سپاس کرده اند . |
| | #5 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
درجه: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | متین شد من یه تاپیک سوال تو انجمن کامپیوتر بزنم و تو بعدش تاپیک نزنی !!؟ ![]() بزار تاپیکم بالا بمونه شاید یه مسلمون پیدا شد جواب بده ! ![]() حالا مثلا اون مسابقه و برنده هاش خیلی مهم بود !!؟ | |||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست آیسان سپاس کرده اند . |
| | #6 | |||||||||||
| همكار مديرتالار مهندسي برق ![]()
تاریخ عضویت: Sep 2010 نام کاربري قبلي : ELEC.eng.m محل سکونت: شهر پارازیت ها
سپاس ها: 21,435
سپاس شده 20,293 در 6,095 پست
درجه: 207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
میخوای تاپیکتو بالا نگر دارم؟ | |||||||||||
| | |
| 3 کاربر از پست Epsilo0on سپاس کرده اند . |
| | #7 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
شما رو به این شبهای عزیز قسمتون میدم بذارید این تاپیک توصفحه اصلی بمونه ! ![]() خواهش میکنممممممممممممممممممممم مممممممم !!! | |||||||||||
| | |
| | #8 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
درجه: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | بزرگواری می فرمایید ! مظلوم نوازی می فرمایید ! | |||||||||||
| | |
| | #9 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
سپاس ها: 13,677
سپاس شده 12,597 در 5,250 پست
درجه: 127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
الهی بمیرم..... عزیزم من سوال قبلیت رو هم دیدم اما واقعا جوابش رو نمی دونستم که کمکت بکنم. وگرنه حتما کمک می کردم. ![]() این سوالت رو هم چون برای خودم پیش نیومده نمی دونم . اما می دونم نرم افزارهایی که پرتابل هستند رو می تونی با استفاده از cool disk ها نصب بکنی. نام تو اگر چه بهترین سرود زندگی است من تو را به خلوت خدایی خیال خود بهترین بهترین من خطاب می کنم بهترین بهترین من ![]() | |||||||||||
| | |
| 4 کاربر از پست somayemo2 سپاس کرده اند . |
| | #10 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
مرسی سمیه جونم از توجهت . خدا خانمی مثل تو رو همیشه بالاسر ما نگهداره . --------------------- آخه من در تنظیمات Bios نمیدونم first boot device رو چی انتخاب کنم ؟ | |||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ghost, netbook, norton, فایل, فارسی, فرم, مشکل, مشکلات, چگونه, ویندوز, یه, کیبورد, کتاب, کردن, گویی, پاسخ, پسوند, اکروبات, اجرا, اضفه, تمامی, تصویر, جدول, جدی, خانه, درخواست, سوال, سوالها،, سوالات, شما |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |