![]() |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
|
سلام به همه ی دوستان عزیز........ من توو هر فرومی که عضو میشم وقتی می بینیم این تاپیکو نداره دست به کار میشم.... ![]() خوب دوستان این تاپیک برا آشنایی بیشتر بین کاربران مهندسی شیمیه و همچنین بحث سر موضوعات متنوع درسی و علمی که باهاشون روبرو می شیم.... | |||||||||||
| | |
| | #2 | ||||||||||||
| دوســـــت جــدیــد ![]()
سپاس ها: 1,037
سپاس شده 926 در 205 پست
درجه: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
از بس سروگوشش میجنبه | ||||||||||||
| | |
| | #4 | ||||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
| نقل قول:
![]() چرا الکی حرف در میاری؟؟؟؟ سر گوش من می جنبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایا هر کسی یادم کند یادش بخیر هرکسی یادم نکرد یادش بخیر هر که هم یادش رود یادم کند یادش بخیر | ||||||||||||
| | |
| | #5 | ||||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
| نقل قول:
تازه 26 سالمه..... ![]() تازه مگه بابا بزرگا دل ندارن؟؟؟؟ خدایا هر کسی یادم کند یادش بخیر هرکسی یادم نکرد یادش بخیر هر که هم یادش رود یادم کند یادش بخیر | ||||||||||||
| | |
| | #6 | |||||||||||
| دوســـــت جــدیــد ![]()
سپاس ها: 1,037
سپاس شده 926 در 205 پست
درجه: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | |||||||||||
| | |
| | #7 | ||||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
سپاس ها: 1,233
سپاس شده 960 در 357 پست
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
سلام محمد عزيزم:refigh: من فكر ميكردم از بچه هاي مهندسي شيمي تو اين انجمن كسيو ندارم!! خدا رو شكر كه الان 4 نفر شديم( البته يكي از بچه ها هنوز نيومده اينجا پيام بده ) براي ناراحت بودن خيلي وقت داريم، پس چرا به فردا موكولش نكنيم؟ | ||||||||||||
| | |
| کاربر روبرو از پست Angel سپاس کرده است . |
| | #8 | ||||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
| نقل قول:
این حرفا چیه بچه های میم شیمی اگه کسی هم نداشته باشن خدا رو دارن.... ![]() همین فرشته خودش 100 نفره...انقدر شلوغ می کنه .......... ![]() راستی اسم شما چیه؟؟؟؟ خدایا هر کسی یادم کند یادش بخیر هرکسی یادم نکرد یادش بخیر هر که هم یادش رود یادم کند یادش بخیر | ||||||||||||
| | |
| کاربر روبرو از پست MOHAMMAD سپاس کرده است . |
| | #9 | ||||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
سپاس ها: 1,233
سپاس شده 960 در 357 پست
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
سلام محمد جان خوبين؟؟ چقد خوشحالم كه تعداد بچه ها يمهندسي شيمي اينجا داره به تعداد انگشتاي يه دست ميرسه!! ![]() ![]() من مريمم داداشي شما كدوم دانشگاه درس ميخوني؟؟ بچه ها بياين اينجا رو شلوغ پلوغ كنمي به همه دوستاتونم بگين بيان اينجا عضو شن!!! ![]() ![]() ![]() براي ناراحت بودن خيلي وقت داريم، پس چرا به فردا موكولش نكنيم؟ | ||||||||||||
| | |
| کاربر روبرو از پست Angel سپاس کرده است . |
| | #10 | ||||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
| نقل قول:
والا باید بگم توو کدوم دانشگاه درس خوندم.... ![]() من سال 86 از دانشگاه آزاد ماهشهر فارغ التحصیل شدم... ![]() من به دوستان گفتم... باید ببینم میان یا نه.... خدایا هر کسی یادم کند یادش بخیر هرکسی یادم نکرد یادش بخیر هر که هم یادش رود یادم کند یادش بخیر | ||||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مهندسین, محل, و, گفتگوی, گپ, شیمی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |