![]() |
| | #1 | |||||||||||
| همكار مديرتالار مهندسي برق ![]()
تاریخ عضویت: Sep 2010 نام کاربري قبلي : ELEC.eng.m محل سکونت: شهر پارازیت ها
سپاس ها: 21,435
سپاس شده 20,293 در 6,095 پست
درجه: 207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | مقاله ای راجع به فلسفه ی کلمه ی مهندس در جهان عرب و کشورهای غربی و مقایسه ی آن با مفهوم آن در ایران ![]() شاید اولین اختراع مهندس ها چرخ بوده باشه که در حدود دوسه هزار و اندی سال قبل از میلاد توسط سومریان در بین النهرین ساخته شده و بعد در سرزمین های عیلام و بابل و ... نیز استفاده شده یعنی میشه گفت شاید به نحوی چرخ مهندسی با اختراع همین چرخ در همین خاور میانه به کار افتاده برای من خیلی جالبه که بدونم در زبان های میخی مربوط به سومریان و عیلامیان و ... به مهندس چی میگفتند یعنی به کسی که سر و کارش با اختراع وسایلی مانند همین چرخ بوده چی میگفتند؟؟؟ شاید چون اولین چیز همین چرخ بوده که مهندسین اون زمان ساخته اند بهشون می گفتند چرخ ساز یا چرخی یا... من یه جا خوندم که کلمه ی مهندس ریشه ی فارسی داره یعنی یه کلمه ای بوده در زبان پهلوی که مهندس از اون اومده البته این کلمه اول وارده عربی شده بعد به فارسی امروز تبدیل شده حالا معنی این کلمه میشه اندازه گیر که وقتی وارد عربی شده معنی های دیگه هم پیدا کرده مثل کسی که با هندسه سر وکار داره یعنی همون طراحی و اینا دیگه..... حالا طراحی و اندازه گیری و شبیه اینا ما رو یاد چی میندازه ؟؟؟؟؟ به نظر من که یاد کاغذ و قلم و خط کش و... یعنی یه جورایی پشت میز نشینی ...... یعنی بشین بکش و اندازه بگیر حالا یه چیز دیگه هم واسه من جالبه اونم اینه که در غرب که اکثرا ریشه ی زبان ها لاتینه و عموما همه زبان ها از یک ریشه نشات میگیرن به مهندس چی میگند؟؟؟؟ اوصلا ریشه ی کلمه که یکیه حالا من میرم سراغ زبان انگلیسی .... تو انگلیسی به مهندس میگن Engineer یعنی کسی که با Engine یا به فارسی موتور سر وکار داره .......این شما رو یاد چی میندازه؟؟؟؟ به نظر من که عمل و تلاش و رفتن با موتور ور رفتن و گلاویز شدن با علم به صورت عملی حالا اگه یک نفر از من بپرسه که چرا غرب این همه تو بحث علم و صنعت از ما که خودمون اولین بار به صورت عملی چرخ رو ساختیم و در واقع این گونه اختراعات رو پایه ریزی کردیم جلو زده چی باید جوابشو داد؟؟؟ به نظر شما نباید بهش گفت که چون در طول تاریخ ما فقط یاد گرفتیم که ایده بدیم و طرح روی کاغذ پیاده کنیم ولی غرب یاد گرفت که ایده و طرح های ما رو از روی کاغذ به دنیای واقعی بیاره تا جایی که الان هم طرح میده و هم میسازه و ماهم از روی ساخته های اونا فقط کپی میکنیم و اگر هر از چند گاهی یه ایده ی خوب میدیم فقط و فقط در حد همون طرح میمونه تا اینکه حالا یه کسی استثنا بشه یا سهوا بیاد این طرح رو عملی کنه و گرنه باز همون غربی ها میانو این طرح رو اجرا میکنند به نظر شما نباید بهش گفت که واسه ما فقط کمیت مهمه ولی واسه غربی ها کیفیت . یعنی واسه ما فقط این مهمه که بگیم این تعداد مهندس داریم که این تعداد طرح و نقشه دارند... ولی کدومشون توی این دنیای مدرن به دست خود ما عملی شد .....هیچ کدوم.....ولی اونا میگن از این تعداد طرح این تعدادعملی شد و روی زندگی جاری تاثیر گذاشت و موفقیتشونو با میزان جواب دهی عملشون و تاثیرش بر تمام جوانب می سنجند امیدوارم یه زمانی حالا نه فقط مهندس های ما بلکه همه ی جوانب علم از این تئوری پروری محض به یک عمل گرایی مناسب برسند | |||||||||||
| | |
| 13 کاربر از پست Epsilo0on سپاس کرده اند . |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
تاریخ عضویت: Jun 2011 محل سکونت: تهران مدرک تحصیلی : دانشجوی کارشناسی
سپاس ها: 463
سپاس شده 1,769 در 254 پست
درجه: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | مقالش ایراد داره ![]() مهندس یعنی؟دریــــــــــــــــــــــ ــــــــــــا اگر از بچگی به جای سیگار بهمون میگفتن مسواک ضرر داره، الان هیچکس دندون درد نداشت! همه دور هم جمع میشدیم و یواشکی مسواک میزدیم ![]() | |||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست Darya_m سپاس کرده اند . |
| | #3 | |||||||||||
| همكار مديرتالار مهندسي برق ![]()
تاریخ عضویت: Sep 2010 نام کاربري قبلي : ELEC.eng.m محل سکونت: شهر پارازیت ها
سپاس ها: 21,435
سپاس شده 20,293 در 6,095 پست
درجه: 207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
با یه جاهایش موافقم راست میگه زیاد دستموم به عمل نمیره حالا چرااا؟ نمیدونمبعضی وقتا میگیم به خاطر امکاناته | |||||||||||
| | |
| 6 کاربر از پست Epsilo0on سپاس کرده اند . |
| | #4 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
سپاس ها: 3,374
سپاس شده 5,413 در 1,193 پست
درجه: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
مهندس یعنی هنرمند
هستی من, نفس نفس مال تو تمامِ من ,عیـــــدی هر سال تو | |||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست Iran-1 سپاس کرده اند . |
| | #5 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
سپاس ها: 303
سپاس شده 177 در 32 پست
درجه: 2 ![]() ![]() | م : مي توان ه : هميشه ن : ناممكن ترينهاي د : دنيا را س: ساخت | |||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست كله پوك سپاس کرده اند . |
| | #6 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
سپاس ها: 252
سپاس شده 377 در 118 پست
درجه: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() |
مهندس یعنی من که همه کارای مهندسی خونمونو خودم انجام میدم.مهندس یعنی همه فن حریف | |||||||||||
| | |
| 3 کاربر از پست حوا سپاس کرده اند . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مهندس, یعنی؟؟؟؟؟ |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |