![]() |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر فــــعــــــــال ![]()
| سلام دوستای گلم گفتم تاپیک این تلویزیون پربیننده کمه یه تاپیک زدم تا باهم دیگه راجب به این کانال بحث کنیم ! امشب بفرمایید شام کی میبینه ؟ ![]() ![]() | |||||||||||
| | |
| 12 کاربر از پست Aria76 سپاس کرده اند . |
| | #2 | |||||||||||
سپاس ها: 27,721
سپاس شده 19,064 در 3,661 پست
درجه: 202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام در زندگیتان نقش نیشهای مار " مار و پله" را بازی نکنید، شاید دیگر توان بالا امدن از نردبان را نداشته باشد همان کس که به شما اعتماد کرده بود. | |||||||||||
| | |
| | #3 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
|
من هم میبینم. اون یارو زنه هست دکتره، اسمشو یادم نیست، اون هم یه سره غرغر میکنه. اصلا این گروه نچسبه...
| |||||||||||
| | |
| 9 کاربر از پست eilia سپاس کرده اند . |
| | #4 | |||||||||||
تاریخ عضویت: Oct 2010 محل سکونت: رو ویبره مدرک تحصیلی : سوم ابتدایی
سپاس ها: 0
سپاس شده 7,244 در 1,448 پست
درجه: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | خوش به حالتون شما ماهواره دارین | |||||||||||
| | |
| 10 کاربر از پست piton سپاس کرده اند . |
| | #5 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| اره من و تو 1 نسبت به شبکه های دیگه ماهواره قوی تر دارهکار میکنه اما این بفرمایید شام واقعا برنامه جذابیه اما متاسفانه وقتی میبینم چند نفر بخاطر پول اینقد بی شخصیتی از خودشون نشون میدن و در واقع رواج غیبت رو ترویج میکنه برام ناراحت کننده است دو سری قبل خانومی بود که میخاست بره با پولش پالتو پوست بخره وایییییییییی من اگه جای شوهرش بودم اصلا نمیتونستم تحملش کنم | |||||||||||
| | |
| 11 کاربر از پست سوگند سپاس کرده اند . |
| | #6 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,779
سپاس شده 32,760 در 6,757 پست
درجه: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | یه برنامه تبلیغ میکنه به اسم غزلگردی مصاحبه با شهیار قنبری هستش واسه 27 بهمن وای همش منتظرم 27 برسه تا ببینمش ![]() چقدر این بشر باکلاسه ![]() البته من خیلی کم تی وی میبینم ولی این تبلیغ رو اتفاقی دیدم | |||||||||||
| | |
| 13 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . | *Ace*, alina, Aria76, atoosa, baraan, eilia, fatemeh70, hamid reza, , shookoolat, تیام, دختری از شمال, سوگند |
| | #7 | |||||||||||
|
ممنون از استقبال گرمتون ![]() من هم که همیشه مستند هاش رو میبینم از تاریخی گرفته تا مهندسی همشون آموزنده هستن ... ولی خودمونیما بابام میگه زمان ما اینطور نبود که همه ی مستند هارو بزارن تو ببینی ! میگفت اون زمان باید دنبال کتاب میرفتی و اینا ... :دی بفرمایید شام : این گلاره شبیه کارلوس پویول نیست ؟ ![]() چقدر نچسبههههههههه ![]() | |||||||||||
| | |
| 12 کاربر از پست Aria76 سپاس کرده اند . | *Ace*, alina, atoosa, changiz, eilia, fatemeh70, hamid reza, , shookoolat, تیام, دختری از شمال, سوگند |
| | #8 | |||||||||||
|
اه اه اه دیدی کی برنده شد؟ اون گلاره رو نگاه... | |||||||||||
| | |
| 13 کاربر از پست eilia سپاس کرده اند . | *Ace*, alina, Aria76, atoosa, changiz, fatemeh70, hamid reza, helma, , shookoolat, تیام, دختری از شمال, سوگند |
| | #9 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
سپاس ها: 508
سپاس شده 305 در 80 پست
درجه: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() |
من فک میکنم تو این سری بفرمایید شام پسره از همه بی حاشیه تر بود بچه ها
| |||||||||||
| | |
| 11 کاربر از پست fatemeh70 سپاس کرده اند . |
| | #10 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,779
سپاس شده 32,760 در 6,757 پست
درجه: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | یه برنامه تبلیغ کرد راجع به دولت بختیار واسه جمعه ساعت 10 شب یکی هم راجع به ناگفته های انقلاب 57 واسه شنبه ساعت 10 شب این دوتا رو ببینید مخصوصا اونی که راجع به بختیاره | |||||||||||
| | |
| 14 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . | *Ace*, Aria76, atoosa, baraan, changiz, eilia, fatemeh70, , shookoolat, Sir.Kayvan, skynet, تیام, دختری از شمال, سوگند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| manoto, تو |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |