![]() |
| | #1 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,779
سپاس شده 32,760 در 6,757 پست
درجه: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | یه چند وقته همش حرفهایی میشنوم در مورد اینکه ایران دیگه جای موندن نیست، غیر از بدبختی اینجا چی داریم؟! باید بار سفر بست باید رفت باید رفت تا به آرامش و آسایش و خوشبختی رسید اینجا دیگه درست بشو نیست و.... نمیدونم راجع به این افکار و آدمهایی که همچین حرف هایی رو میزنن چی باید بگم نمیتونم قضاوت کنم... نمیدونم بهشون حق بدم و بگم کار خوبی میکنن و اختیار زندگی خودشونو دارن یا بهشون خرده بگیرم و بگم دارن از مشکلات فرار میکنن و تعهدی برای ساختن مملکتشون ندارن و...! دوست دارم نظر دوستان رو راجع به این موضوع بدونم شما چی؟ از دسته ی اول هستین یا دوم؟ واقعا باید بریم و خودمون رو خلاص کنیم یا باید بمونیم و بجنگیم؟ بر فرض موندن،این جنگیدن سودی هم داره؟! امیدی به ساختن هست آیا؟! | |||||||||||
| | |
| 63 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . | """Baran""", *Ace*, *Bahar*, abnabat, Admin, afshin_ss, Ali, alina, AmirReza, arghavan, Aria76, beautiful_lie, biparva, changiz, collegian13, d3000, deniz yildizi, dokhtare tanha, donya., eilia, farzaneh-f, hamid reza, ilyar, Iran-1, jahan71, LAND LESS, Lord Kevinz, mahe tanha, Masoud, mohammad2020, niaz, niloofare abi, Omid Jackson, Petrose, reza111, ROLIg.M, sepehr2222, sepideh12, SHARLIN, sheytonak, shookoolat, Sih092, Sir.Kayvan, Sisyphe, skynet, فرشته, نیام*, هادی ناصح, یاس, گل یاس, Yaghoote Sorkh, zolfaghar_62, آتيش, باقر, تیکمه داش, تیام, ترانه18, خانومی, داوود, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند, صبح |
| | #2 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
تاریخ عضویت: Jan 2012 محل سکونت: یزد مدرک تحصیلی : لیسانس سرامیک صنعتی
سپاس ها: 43
سپاس شده 146 در 20 پست
درجه: 2 ![]() ![]() |
میمونیم.میجنگیم.تاآخرین نفس. | |||||||||||
| | |
| 28 کاربر از پست امیدمحرابی سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, *Mahla*, abnabat, afshin_ss, alina, changiz, collegian13, hamid reza, jahan71, Masoud, Petrose, shookoolat, Sih092, skynet, فرشته, هادی ناصح, گل یاس, zolfaghar_62, الهام, باقر, تیام, ترانه18, داوود, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند, صبح |
| | #3 | ||||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
سپاس ها: 300
سپاس شده 1,426 در 291 پست
درجه: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
تو این فکر بودم که یک تاپیک در همین مورد بزنم که شما زحمتشو کشیدید به چی این مملکت باید دلمون خوش باشه؟ ازادی سیاسی نداریم ازادی اجتماعی هم که نداریم. تفریح و مکان های تفریحی نداریم. تضمین شغلی برای ایندمون نداریم. اقتصاد مملکتمون که مزخرفه. تحریم هم که هستیم. وضع خطوط هوایی و ماشین تو کشورمونه اون وضع رانندگی و تیراژ کتاب ،روان داغون مردم، دروغ گویی، کلاهبرداریو ،چاپلوسیه مردم کشورمون هست. واقعا به چی این مملکت من دلم خوش باشه که بخواهم توش زندگی کنم؟ کسایی که با جامعه خود مشکل دارن با همه چی ان حتما باید از این مملکت برن چون تغییر سخت است برای کسانی که نمیخوان یا اصلا درست نیست که من بخواهم جامعه را تغییر بدهم جامعه هر وقت احساس نیاز کرد خود تغییر میکند در ایران جوانان تا سن 27 سالگی شور تغییر زیاد دارن ولی وقتی بحثه زندگی و کار و درامد میاد وسط ارامش در جامعه است که میاد وسط . پ ن: البته در بین جوانان موضوع رفتن هم خیلی ساده گرفته میشه انگار همین کوچه بغلی است که راحت میشه رفت و زندگی کرد و به همه چی رسید در صورتی که سفر به یک کشور دیگر و زمانی که نیاز است شما جا بیافتید از همه لحاظ در یک کشور دیگر کار بسیار سختی است. البته به نگر من این مشکلی است که 20 درصد مردم کشور ایران واقعا باهاش مواجه هستند و 80 درصد بقیه مشکل انچنانی ندارند. از کسی که کتابخانه دارد و کتاب های زیادی می خواند نترس، از کسی بترس که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می پندارد.. ![]() | ||||||||||||
| | |
| 29 کاربر از پست Sir.Kayvan سپاس کرده اند . | *Bahar*, *Mahla*, abnabat, afshin_ss, Ali, alina, Aria76, beautiful_lie, changiz, collegian13, hamid reza, Masoud, ParisaS, shookoolat, Sih092, فرشته, هادی ناصح, گل یاس, zolfaghar_62, الهام, باقر, تیام, ترانه18, داوود, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند, ستاره بلا, صبح |
| | #4 | ||||||||||||
| کاربر فــــعــــــــال ![]()
| نقل قول:
![]() | ||||||||||||
| | |
| 25 کاربر از پست Aria76 سپاس کرده اند . | *Bahar*, abnabat, afshin_ss, alina, biparva, changiz, collegian13, hamid reza, Masoud, shookoolat, Sih092, Sir.Kayvan, فرشته, هادی ناصح, گل یاس, zolfaghar_62, الهام, باقر, تیام, ترانه18, داوود, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند, صبح |
| | #5 | ||||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
سپاس ها: 300
سپاس شده 1,426 در 291 پست
درجه: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
اگر این باشه ، در کل منظور من تنها اقتصاد نیست افرادی که شاید مشکل اقتصادی هم نداشته باشند ولی محیط ایران را برای زندگی مناسب نداند. از کسی که کتابخانه دارد و کتاب های زیادی می خواند نترس، از کسی بترس که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می پندارد.. ![]() | ||||||||||||
| | |
| 23 کاربر از پست Sir.Kayvan سپاس کرده اند . | *Bahar*, abnabat, afshin_ss, alina, Aria76, biparva, changiz, collegian13, hamid reza, Masoud, shookoolat, Sih092, فرشته, گل یاس, zolfaghar_62, الهام, باقر, تیام, ترانه18, داوود, زندگی جاریست, سوگند, صبح |
| | #6 | ||||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
سپاس ها: 983
سپاس شده 2,357 در 778 پست
درجه: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
اون ور سختیش بیشتر از ایرانه . این چیزایی که ماهواره نشون میده باور نکنید( پسره صبح از خواب بیدار میشه میره سراغ کمدش 60 دست کت شلوار داره ، یکی رو تنش میکنه میره سوار ماشین آخرین سیستمش میشه بعدش میره دنبال خانوم بازیشوووو میره کافی شاپو... / خبری از شغل و سختی های روز هم نیست ، شبشم با یه خری میگذرونه !!! )دوستان اینا همش چرته اگه سرمایه داری وایسا بجنگ ، اما اگه پول کافی نداری با کسی کل ننداز به فکر این باش زندگیتو یه جوری بگذرونی روزت بشه شب و شبت بشه روز! موندن یعنی جندگیدن؟؟؟ ![]() کشور خوبه نسبتا ، اونایی که میگن بده و اونور بهشته توی خواب رویا هستن اگه برنامه داری بری اون ور حداقل 80 میلیون تو جبیت بذار باشه که بتونی روزای سختی رو اون ور نگذرونی.ولی چی بگم که اون ور یه ایرانی رو از یه افغانی توی ایران ارزششو خیلی کمتر حساب میکنن. هرموقع دیدی یه افغانی رسید به یه ماشین 30 میلیونی و زندگی خوبی پیدا کرد بدون شاید بتونی اون ور یه چیزی بدست بیاری در حد نصف یه افغانی توی ایران. ولی من پول بیاد دستم میرم آلمان ، با سازمان حمایت از مصرف کننده مشکل دارم A Normal Person | ||||||||||||
| | |
| 22 کاربر از پست Lord Kevinz سپاس کرده اند . | *Bahar*, abnabat, afshin_ss, alina, Aria76, biparva, changiz, collegian13, hamid reza, Masoud, peyman2133, shookoolat, Sih092, فرشته, گل یاس, الهام, باقر, تیام, ترانه18, داوود, زندگی جاریست, صبح |
| | #7 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
تاریخ عضویت: Jan 2012 محل سکونت: زمین خدا زیر سقف آسمون مدرک تحصیلی : کارشناسی؟برق
سپاس ها: 0
سپاس شده 26 در 2 پست
درجه: 1 ![]() |
با رفتن جیزی تغییر نمیکنه. باید موند و ساخت..... | |||||||||||
| | |
| 22 کاربر از پست hamed8049 سپاس کرده اند . | *Bahar*, abnabat, afshin_ss, alina, biparva, changiz, collegian13, hamid reza, jahan71, Masoud, peyman2133, shookoolat, Sih092, فرشته, گل یاس, الهام, باقر, تیام, ترانه18, داوود, زندگی جاریست, صبح |
| | #8 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
| سلام الهام جون...ممنون از تاپیکِ خوبت. من رفتنو ترجیع میدم . قلــــــــــ♥ــــــب ها شیشه های احساسند؛ تقدیم به وجودی که احساس قلــــــــ♥ـــــبش منم. ![]() | |||||||||||
| | |
| 19 کاربر از پست ترانه18 سپاس کرده اند . | *Bahar*, abnabat, afshin_ss, Aria76, biparva, changiz, collegian13, hamid reza, Masoud, peyman2133, shookoolat, Sih092, فرشته, گل یاس, الهام, باقر, داوود, زندگی جاریست, صبح |
| | #9 | |||||||||||
| دوســـــت جــدیــد ![]()
سپاس ها: 115
سپاس شده 582 در 93 پست
درجه: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Raftan behtar chon man daram dars mikhonam ke beram
| |||||||||||
| | |
| 19 کاربر از پست pesarekhob سپاس کرده اند . | *Bahar*, abnabat, afshin_ss, Aria76, biparva, changiz, hamid reza, Masoud, shookoolat, Sih092, فرشته, گل یاس, الهام, باقر, تیام, داوود, دختری از شمال, زندگی جاریست, صبح |
| | #10 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
سپاس ها: 2,495
سپاس شده 2,644 در 567 پست
درجه: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نمی دونم رفتن بهتره یا موندن هر کس مختاره در مورد خودش و زندگی خودش با توجه به شرایط و روحیات خودش مسیرش رو انتخاب کنه در مورد خودم باید بگم که از یه طرف دوست دارم برم تا پیشرفت کنم حتی سخت یعنی به ازای زحمتم پیشرفت کنم و از یه طرف فکر می کنم من از لحاظ روحی و عاطفی هرگز نمی تونم تو غربت دووم بیارم چون تجربه زندگی تو یه شهر غریب هم منو آزار میده چه برسه به کشور غریب!!! در کل با توجه به سنگین تر بودن سمت دوم ترازو خیلی احتمال کمی وجود داره اینکه واسه همیشه از ایران برم کاری به جنگیدن و موندن و ... ندارم در خودم این توانایی رو نمی بینم که از لحاظ روحی اونور رو بتونم تحمل کنم و زندگی شادی داشته باشم چون اینور با وجود همه مشکلات بازم خنده رو لبامه و شادم خنده و شادی ای که فکر می کنم تو غربت از لبام گرفته میشه حتی اگه رفاه کامل وجود داشته باشه ... گاهی دلت تنگ می شود برای یک خیال راحت ... از اینکه مجبورم میان زباله ها زندگی کنم چندشم می شود!!! خوب بود می توانستم کاسه سر خودم را باز کنم و همه این توده نرم و خاکستری پیچ پیچ کله خودم را در آورده،دور بیندازم ... بیندازم جلو سگ | |||||||||||
| | |
| 19 کاربر از پست afshin_ss سپاس کرده اند . | *Bahar*, abnabat, Aria76, biparva, changiz, collegian13, hamid reza, Masoud, peyman2133, shookoolat, Sih092, فرشته, گل یاس, الهام, باقر, تیام, داوود, زندگی جاریست, صبح |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| موندن, موندن؟, یا, رفتن |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |