![]() |
| | #11 | |||||||||||
| کاربر فــــعــــــــال ![]()
سپاس ها: 20,254
سپاس شده 19,735 در 3,614 پست
درجه: 203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | بعد هم با دلخوری نگاهش را می دوخت به همان روبروی همیشگی تا این که موفق شد موفق شد، و مرد ![]() به گمانم این اولین نگاه دقیق و عمیق من به یک ماهی بود هر چند مرده. چون دیگر عادت کرده بودم به جای دور نشستن و خیال بافتن، خم شوم و نگاهی طولانی به حجم شناورش بیاندازم. آبشش اش تکان نمی خورد، چشمش نگاه نداشت، و رنگ سرخش چرک شده بود. ناراحت شدم اما عجیب بود که به سرعت فهمیدم احساس آزادی می کنم آزادی از کابوس نیمه تمامی که تمام شده بود ![]() درخت ها مرا به ياد تو مي اندازند! آدم ها مي آيند. زير سايه آرامش بخشش ات درد دل مي كنند.... مي گريند، و زخمي به يادگار بر قلبت مي نهندو ميروند!!!! | |||||||||||
| | |
| 6 کاربر از پست Yaghoote Sorkh سپاس کرده اند . |
| | #12 | |||||||||||
درجه: 203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | فهمیدم این غصه ی چند ماهه ی کوچک – که ماهی افسرده ای دارم که از من متنفر است این انتظار طولانی برای مرگی که باید بیاید، این تخیل هر روزه ی ماهی ای که روی فرش چسبیده و خشک می شود، تمام شده است ----------------------------------------------- حالا دیگر رقص یک ماهی مستم نمی کند. دیگر شنا کردن بازیگوشانه ی ماهی سفره ی هفت سین برایم نشان دل انگیزی از تحرک و زیبایی نیست. ماهی، تبدیل شده به موجودی که از حرکت تند و ناگهانی اش مور مورم می شود. حالا از ماهی می ترسم از معلق بودنش. این بی کرانه ای که ماهی در آن گم می شود برایم نه شاعرانه، که نا امن است. ![]() همان وحشتی که از مقایسه ی جسم یک ماهی با دست بزرگ خودم داشتم را، حالا از مقایسه ی جهان خشک و ملموسمان با دنیای خیس و بی کران خود دارم درخت ها مرا به ياد تو مي اندازند! آدم ها مي آيند. زير سايه آرامش بخشش ات درد دل مي كنند.... مي گريند، و زخمي به يادگار بر قلبت مي نهندو ميروند!!!! | |||||||||||
| | |
| | #13 | |||||||||||
درجه: 203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | درخت ها مرا به ياد تو مي اندازند! آدم ها مي آيند. زير سايه آرامش بخشش ات درد دل مي كنند.... مي گريند، و زخمي به يادگار بر قلبت مي نهندو ميروند!!!! | |||||||||||
| | |
| | #14 | |||||||||||
درجه: 203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | درخت ها مرا به ياد تو مي اندازند! آدم ها مي آيند. زير سايه آرامش بخشش ات درد دل مي كنند.... مي گريند، و زخمي به يادگار بر قلبت مي نهندو ميروند!!!! | |||||||||||
| | |
| | #15 | |||||||||||
درجه: 203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | هنوز هم دلم نمیخواهد ماهی بخورم چون میدانم هر ماهی در این آبی بیکران هنوز طعم شور یک عمر تجربه ی دریا را می دهد. ![]() هیچ گاه از محبتت برای کسانی که دوستشان داری زنجیر نساز اول حق زندگی برایشان قائل باش ![]() کمر به نابودی روح و روان دیگری ببندی. بعضي از قراردادها وعهد ها را روي قلب مي نويسندیادت باشد همه قراردادها را روي کاغذ بي جان نمي نويسند حواست به اين عهد هاي غير کاغذي، بيشتر باشد شکستنشان يک آدم را مي شکند =========== با تشكر از خانم فريبا از گروه روزنه fariba درخت ها مرا به ياد تو مي اندازند! آدم ها مي آيند. زير سايه آرامش بخشش ات درد دل مي كنند.... مي گريند، و زخمي به يادگار بر قلبت مي نهندو ميروند!!!! | |||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست Yaghoote Sorkh سپاس کرده اند . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ماهی, کند, پرواز, ام, خواب, دیدم |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |