![]() |
| | #1 | |||||||||||
| مدیرفنی و مدیر انجمن ها ![]()
تاریخ عضویت: Sep 2010 محل سکونت: S o l i t u d e مدرک تحصیلی : مترجمی
سپاس ها: 12,414
سپاس شده 5,636 در 925 پست
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . انتقاد، پیشنهاد و شکایت از نحوه مدیریت یا محتوای فروم در این تاپیک عنوان و بررسی می شود تا انسجام و پیوستگی مطالب حفظ شده و تعداد تاپیک های اعتراضی هم چنان زیاد نشود که رسیدگی به آنها را دچار مشکل نماید. در کنار این تاپیک همچنان می توانید از گزارش پست و یا اعتراض به مدیر نیز استفاده نمایید، لطفا از زدن تاپیک های مختلف و پراکنده خود داری کنید. منتظر پیشنهاد ها، انتقادهای سازنده و راهکارهای شما هستیم. پیشاپیش به خاطر کاستی ها از کاربران عزیز عذر خواهی می نماییم. با تشکر هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | |||||||||||
| | |
| 33 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . | *Bahar*, AmirReza, ArAmEsh, Artman, boxes, Broken Angel, Dream Boy13, elahe.elahe2, ELNAZI, farzaneh-f, fotros, Freshness silent, m f s, maneli, Masoud, ![]() Matin.Gamer, Mehran_Setup, naghmeirani, negar*, partizan, , setayesh, somayemo2, مستشار, خانومی, داوود |
| | #2 | |||||||||||
| دوســـــت جــدیــد ![]()
سپاس ها: 254
سپاس شده 583 در 152 پست
درجه: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
یکی اینکه سن و سال مدیران و کسایی که اینجا هستن چه جوری مشخص نیس و اینکه چرا یه جاییو نمیزاریم که حرفامونو اونجا بزنیم آخه تو انجمنها نیس تنکس...و میشه مدیران رشته و شعغل خودشونو مشخص کنن البته اگه ممکنه تنکس تا وقتی قلب عریان کسی را ندیدی بدن عریانت را نشانش نده !هیچ گاه چشمانت را برای کسی که معنی نگاهت را نمی فهمد گریان مکن ! قلبت را خالی نگه دار ! اگر هم یه روزی خواستی کسی را در قلبت جای دهی سعی کن یک نفر باشد نصیحت چارلی چاپلین به دخترش | |||||||||||
| | |
| | #3 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
| | |||||||||||
| | |
| | #4 | |||||||||||
| عضو پویا ![]()
سپاس ها: 3,281
سپاس شده 8,004 در 2,409 پست
درجه: 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
خانوم ها و اقایون محترم مدیر نمی خواییید توضیج بدییییید چرا اینجا رو بسته بودیییید ![]() | |||||||||||
| | |
| | #5 | ||||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
به خاطر پست هایی که به شکار لحظه ها ارتباطی نداشت اصلا. تغییرات ایجاد شده رو ندیدی؟ - این تاپیک موضوع داره، لطفا اعتراض و انتقاد رو دفتر یا بخش انتقادات بزنید. پ.ن؛ به خاطر انسجام تاپیک این دو پست به زودی منتقل میشه محل مناسب تر هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | ||||||||||||
| | |
| 16 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . | ArAmEsh, Artman, boxes, Broken Angel, Dream Boy13, m f s, maneli, Masoud, Mehran_Setup, negar*, setayesh, somayemo2, پارسیاتیدا, آیسان, خانومی, داوود |
| | #6 | ||||||||||||
| عضو پویا ![]()
سپاس ها: 3,281
سپاس شده 8,004 در 2,409 پست
درجه: 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
![]() ما که باور کردیییم ایشاللله بقیه هم باور کنن ![]() چون این تاپیک رو دوست دارم من بی خیال میشم وگرنه ![]() | ||||||||||||
| | |
| | #7 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
|
چرا انجمن موسیقی رو راه نمی اندازید سیاش جووون . ما تو رپ و پاپ یه دستی داریم . خبرشو بهم بده . بــــــــــــــار انــــــــــــــجــــــــ ـــــمـــــــــنــــــ فــــــــــر زانــــــــــــــــگـــــ ــــــــــــــانـــــــــ ـــ فرومـــــــــــ : 77 پلاکـــــــــ : 37123 | |||||||||||
| | |
| | #8 | |||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | پیشنهاد می کنم که مشاهده آخرین فعالیت برداشته شه به دو دلیل یکی نمایش پیغام خصوصی که معلومه دیگه خصوصیه ![]() ![]() یکی هم نمایش برخی پست ها (یا گزارش ها) که بهتره مخفی بمانند. ![]() هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | |||||||||||
| | |
| 16 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, ArAmEsh, Broken Angel, m f s, maneli, Masoud, negar*, partizan, , sokot memar, پارسیاتیدا, yas, آیسان, خانومی, داوود |
| | #9 | |||||||||||
| کاربر پویــــــــــا ![]()
سپاس ها: 4,108
سپاس شده 3,992 در 1,186 پست
درجه: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام اگه ممكنه امكان ويرايش پيام هاي ارسالي خودمونو در پروفايل ها بدين پيش مياد كه پياممون رو اشتباه تايپ كنيم ممنون | |||||||||||
| | |
| | #10 | ||||||||||||||
| Mehran_Setup ![]()
سپاس ها: 3,005
سپاس شده 1,286 در 287 پست
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
نقل قول: نقل قول:
| ||||||||||||||
| | |
| 18 کاربر از پست Admin سپاس کرده اند . | *Bahar*, ArAmEsh, Epsilo0on, farzaneh-f, Masoud, ![]() Matin.Gamer, naghmeirani, negar*, Parse, partizan, , setayesh, setiya, sokot memar, پارسیاتیدا, آیسان, خانومی, داوود |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| پیشنهاد, انتقاد،, شکایت |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |