![]() |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| یه وقتایی ، حالا هر جایی مثل روزنامه و مجله، کتب درسی حتی روی در و دیوار یا روی پوستر تبلیغاتی یه بیت دو بیت قشنگ می خونین و یا تو صحبتاتون با دیگران می شنوین که هیچ موقع یادتون نمیره. حالا می تونه حکمت آمیز باشه می تونه چیزای دیگه باشه. شمام دوس داشتین بنویسین تا ماهم فیض ببریم. مثلا : به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد منتظر بیت ها و جمله های قشنگ شما هستیم | |||||||||||
| | |
| 22 کاربر از پست سوگند سپاس کرده اند . | *Bahar*, A.R-KH-A, atoosa, Broken Angel, Epsilo0on, farzaneh-f, helma, Life In Mars, mardemard, Mehran_Setup, Mohsen.a, mostafa, naghmeirani, Rain Lover, senjed a, یاس, ژیواگو, آتيش, باقر, تیام, شوکران, شبگرد |
| | #2 | |||||||||||
|
من يه جمله از لوكاپاچيولي خوندم، برام اوج معنا بود لوکا پاچیولی پدر علم حسابداری نوین می گوید: کسی که هیچ کاری نمی کند هیچ اشتباهی نمی کند کسی که هیچ اشتباهی نمی کند هیچ چیز یاد نمی گیرد | |||||||||||
| | |
| 19 کاربر از پست سوگند سپاس کرده اند . |
| | #3 | |||||||||||
| كسي هر گز نمي داند چه سازي مي زند فردا چه مي داني تو از امروز، چه مي دانم من از فردا همين يك لحظه را درياب كه فردا مي شويم تنها.. (از word کپی پیستش کردم ) | |||||||||||
| | |
| 18 کاربر از پست سوگند سپاس کرده اند . |
| | #4 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
|
به عشق ایمان دارم حتی اگر آن را جس نکنم.. Central perk House of spam in English, come meet your friends. http://kanakh.com/forum/forum202/thread437.html | |||||||||||
| | |
| 19 کاربر از پست Life In Mars سپاس کرده اند . | *Bahar*, A.R-KH-A, atoosa, Epsilo0on, farzaneh-f, helma, Mehran_Setup, Mohsen.a, mostafa, naghmeirani, Rain Lover, senjed a, somayemo2, یاس, آتيش, باقر, تیام, سوگند, شبگرد |
| | #5 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
سپاس ها: 7,519
سپاس شده 8,458 در 1,846 پست
درجه: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من... من خودم هستم و یک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزد... اینم کل شعرش... من نه عاشق بودم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من من خودم بودم و یک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزید من خودم بودم و دستی که صداقت می کاشت گر چه درحسرت گندم پوسید من خودم بودم و هر پنجره ای که به سرسبزترین نقطه بودن وا بود و خدا می داند سادگی از ته دلبستگی ام پیدا بود من نه عاشق بودم و نه دلداده گیسوی بلندو نه آلوده به افکار پلید من به دنبال نگاهی بودم که مرا از پس دیوانگیم می فهمید آرزویم این بود... دور اما چه قشنگ تا روم تا در دروازه نور تا شوم چیده به شفافی صبح ... اما افسوس !!! جون هرکی دوس دارین تو مسابقه رقص شرکت نکنین آبروی هر چی رقاصو ایرونیه بردین!!! این روزها میگذرند... اما من از این روز ها نمی گذرم... ![]() | |||||||||||
| | |
| 17 کاربر از پست آتيش سپاس کرده اند . |
| | #6 | |||||||||||
| عضو پویا ![]()
تاریخ عضویت: Nov 2010 نام کاربري قبلي : علیرضا@ محل سکونت: تهران
سپاس ها: 16,017
سپاس شده 13,525 در 4,566 پست
درجه: 142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
بی شک جهان را به عشق کسی ساخته اند چون که من ساخته ام جهانی به عشق تو...... اگر تمام ابرهاي دنيا باران شوند و ببارندبازهم گل هاي قالي جوانه نميزنند اين است قانون زير پا ماندن... | |||||||||||
| | |
| 11 کاربر از پست شبگرد سپاس کرده اند . |
| | #7 | |||||||||||
| کاربر پویــــــــــا ![]()
| هنگام سپیده دم خروس سحری دانی که چرا همی کند نوحه گری یعنی که نمودند در آیینه صبح کز عمر شبی گذشت و تو بی خبری ای دل ز زمانه رسم احسان مطلب وز گردش دوران سرو سامان مطلب درمان طلبی درد تو افزون گردد با درد بساز و هیچ درمان مطلب ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل زین پس چو نباشیم همان خواهد بود خیام | |||||||||||
| | |
| 15 کاربر از پست تیام سپاس کرده اند . |
| | #8 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
سپاس ها: 855
سپاس شده 162 در 27 پست
درجه: 2 ![]() ![]() | خطي كشيد روي تمام سؤال ها تعريف ها,معادله ها,احتمال ها خطي كشيدروي تساوي عقل وعشق خطي دكربه قاعده هاومثال ها ازخودكشيد دست وبه خودنيزخط كشيد ...خطي به روي دفترخط هاوخال ها خطهابه هم رسيدوبه يك جمله ختم شد باعشق ممكنست تمام محال ها. | |||||||||||
| | |
| 14 کاربر از پست senjed a سپاس کرده اند . | *Bahar*, atoosa, farzaneh-f, fatemeh70, king_of_night, Mehran_Setup, naghmeirani, Rain Lover, یاس, آتيش, باقر, تیام, سوگند, شبگرد |
| | #9 | |||||||||||
| همکار تالار کشاورزی، مدیر تالار آموزش عالی ![]()
تاریخ عضویت: Mar 2011 محل سکونت: طهران-ایساتیس مدرک تحصیلی : plant pathology
سپاس ها: 1,260
سپاس شده 4,720 در 1,158 پست
درجه: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | شب آرامی بود می روم در ایوان، تا بپرسم از خود زندگی یعنی چه؟ مادرم سینی چایی در دست گل لبخندی چید ،هدیه اش داد به من خواهرم تکه نانی آورد ، آمد آنجا لب پاشویه نشست پدرم دفتر شعری آورد، تکيه بر پشتی داد شعر زیبایی خواند ، و مرا برد، به آرامش زیبای یقین :با خودم می گفتم زندگی، راز بزرگی است که در ما جاریست زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست رود دنیا جاریست زندگی ، آبتنی کردن در این رود است وقت رفتن به همان عریانی؛ که به هنگام ورود آمده ایم دست ما در کف این رود به دنبال چه می گردد؟ هیچ!!! زندگی ، وزن نگاهی است که در خاطره ها می ماند شاید این حسرت بیهوده که بر دل داری شعله گرمی امید تو را، خواهد کشت زندگی در همین اکنون است زندگی شوق رسیدن به همان فردایی است، که نخواهد آمد تو نه در دیروزی، و نه در فردایی ظرف امروز، پر از بودن توست شاید این خنده که امروز، دریغش کردی آخرین فرصت همراهی با، امید است زندگی یاد غریبی است که در سینه خاک به جا می ماند زندگی ، سبزترین آیه ، در اندیشه برگ زندگی، خاطر دریایی یک قطره، در آرامش رود زندگی، حس شکوفایی یک مزرعه، در باور بذر زندگی، باور دریاست در اندیشه ماهی، در تنگ زندگی، ترجمه روشن خاک است، در آیینه عشق زندگی فهم نفهمیدن هاست زندگی، پنجره ای باز، به دنیای وجود تا که این پنجره باز است، جهانی با ماست آسمان، نور، خدا، عشق، سعادت با ماست فرصت بازی این پنجره را دریابیم در نبندیم به نور، در نبندیم به آرامش پر مهر نسیم پرده از ساحت دل برگیریم رو به این پنجره، با شوق، سلامی بکنیم زندگی، رسم پذیرایی از تقدیر است وزن خوشبختی من، وزن رضایتمندی ست زندگی، شاید شعر پدرم بود که خواند چای مادر، که مرا گرم نمود نان خواهر، که به ماهی ها داد زندگی شاید آن لبخندی ست، که دریغش کردیم زندگی زمزمه پاک حیات ست، میان دو سکوت زندگی ، خاطره آمدن و رفتن ماست لحظه آمدن و رفتن ما، تنهایی ست من دلم می خواهد قدر این خاطره را دریابیم... در حضور خارها هم میشود یک یاس بود در هیاهوی مترسک ها پر از احساس بود میشود حتی برای دیدن پروانه ها شیشه های مات یک متروکه را الماس بود کاش میشد حرفی از ای کاش میشد هم نبود هرچه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود... | |||||||||||
| | |
| 16 کاربر از پست king_of_night سپاس کرده اند . | *Bahar*, atoosa, farzaneh-f, fatemeh70, Mehran_Setup, Mohsen.a, mostafa, naghmeirani, Rain Lover, senjed a, یاس, آتيش, باقر, تیام, سوگند, شبگرد |
| | #10 | |||||||||||
| مدیر تالار زبان و ادبیات پارسی ![]()
| [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] با خاطراتت بهتر از خودت کنار میام. در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. ویرایش توسط naghmeirani : 25-09-2011 در ساعت 02:29 AM | |||||||||||
| | |
| 13 کاربر از پست naghmeirani سپاس کرده اند . | *Bahar*, atoosa, ehsanred16, Mehran_Setup, Mohsen.a, Rain Lover, senjed a, یاس, آتيش, باقر, تیام, سوگند, شبگرد |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| قشنگ, بیت, جمله, حالا, شنیدید؟؟؟؟ |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |