![]() |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر فــــعــــــــال ![]()
سپاس ها: 27,721
سپاس شده 19,070 در 3,661 پست
درجه: 202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ترانه «گل گلدون من شکسته در باد» را همه شنیده ایم؛ معروف ترین ترانه سیمین غانم. معروف ترین خواننده زن داخل ایران، سال ها پیش از انقلاب زیر نظر اساتید برجسته ای چون مرتضی حنانه، محمود کریمی و علی تجویدی آموزش دیده و از 25 سالگی فعالیت رسمی خود را شروع کرد اما بعد از انقلاب از ایران نرفت و بیش از دو دهه از فعالیت بازماند و حالا در سن 67 سالگی برای دومین بار موفق به دریافت مجوز اجرای صحنه ای از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برگزاری کنسرت شد. این کنسرت قرار است به ترتیب در شهرهای شیراز و رشت اجرا شود البته خود او هم اهل شمال است و کودکی اش را در آنجا گذرانده. نخستین کنسرت غانم پس از انقلاب در مهرماه سال 1378 در سینما صحرای تهران برگزار شد. گروه سیمین غانم در روزهای 3 و 9 اسفندماه جاری ساعت 16 در تالار وحدت برای علاقه مندان به روی صحنه می رود. در زندگیتان نقش نیشهای مار " مار و پله" را بازی نکنید، شاید دیگر توان بالا امدن از نردبان را نداشته باشد همان کس که به شما اعتماد کرده بود. | |||||||||||
| | |
| 14 کاربر از پست دختری از شمال سپاس کرده اند . | *Ace*, afshin_ss, Aria76, atoosa, deniz yildizi, dokhtare tanha, eilia, hamid reza, sepehr2222, ژیواگو, گل یاس, الهام, تیام, سوگند |
| | #2 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,779
سپاس شده 32,764 در 6,757 پست
درجه: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | بسیار دوستش میدارم | |||||||||||
| | |
| 9 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| آخــــــي منم خيلي دوستش دارم
| |||||||||||
| | |
| 7 کاربر از پست atoosa سپاس کرده اند . |
| | #4 | |||||||||||
درجه: 202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ایول وزارت ارشاد که بهش مجوز داد! در زندگیتان نقش نیشهای مار " مار و پله" را بازی نکنید، شاید دیگر توان بالا امدن از نردبان را نداشته باشد همان کس که به شما اعتماد کرده بود. | |||||||||||
| | |
| | #5 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
تاریخ عضویت: Aug 2011 محل سکونت: آسمــون مدرک تحصیلی : لیسانس مدیریت
سپاس ها: 6,858
سپاس شده 4,735 در 1,131 پست
درجه: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | منم دوسش دارم
![]() | |||||||||||
| | |
| 7 کاربر از پست *Ace* سپاس کرده اند . |
| | #6 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
سپاس ها: 2,495
سپاس شده 2,644 در 567 پست
درجه: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
من عاشق سبک صدای سیمین غانم هستم واقعا عالی می خونه گل گلدون من،من از اون آسمون آبی می خوام،مردِ من و ... واقعا عالی می خونه بیاد رشت آقایون هم می تونن شرکت کنن یا نه؟؟؟ واقعا کارش درسته تمام آهنگاشو دوست دارم و گوش میدم گاهی دلت تنگ می شود برای یک خیال راحت ... از اینکه مجبورم میان زباله ها زندگی کنم چندشم می شود!!! خوب بود می توانستم کاسه سر خودم را باز کنم و همه این توده نرم و خاکستری پیچ پیچ کله خودم را در آورده،دور بیندازم ... بیندازم جلو سگ | |||||||||||
| | |
| 4 کاربر از پست afshin_ss سپاس کرده اند . |
| | #7 | |||||||||||
|
کاش بدونه چقدر دوسش داریم ![]() | |||||||||||
| | |
| 4 کاربر از پست Aria76 سپاس کرده اند . |
| | #8 | ||||||||||||
درجه: 202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
افشین جان فکر نکنم آقایون بتونن شرکت کنن ، اسلام به خطر میفته اینطوری در زندگیتان نقش نیشهای مار " مار و پله" را بازی نکنید، شاید دیگر توان بالا امدن از نردبان را نداشته باشد همان کس که به شما اعتماد کرده بود. | ||||||||||||
| | |
| | #9 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
سپاس ها: 1,368
سپاس شده 2,967 در 597 پست
درجه: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ساعت 4 جلو تالار وحدتم امشب از اون شباست که من دوباره دیوونه بشم///تو مستیو بی خبری اسیر میخوونه بشم | |||||||||||
| | |
| 6 کاربر از پست sepehr2222 سپاس کرده اند . |
| | #10 | |||||||||||
درجه: 202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | در زندگیتان نقش نیشهای مار " مار و پله" را بازی نکنید، شاید دیگر توان بالا امدن از نردبان را نداشته باشد همان کس که به شما اعتماد کرده بود. | |||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دوباره, رود, سیمین, صحنه, غانم |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |