![]() |
| | #1 | |||||||||||
| دوســـــت جــدیــد ![]()
سپاس ها: 351
سپاس شده 219 در 51 پست
درجه: 4 ![]() ![]() ![]() |
سلام مذهب من اهل تسننه ولی در ایران هیچ جایگاهی نیست اگه بگی اهل تسننی هیچ احترامی نداری منتظر نظرات شما دوستان خوبم هستم goll-68 | |||||||||||
| | |
| 11 کاربر از پست حدیث نو سپاس کرده اند . |
| | #2 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
سپاس ها: 380
سپاس شده 1,163 در 382 پست
درجه: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام خدمت جناب حدیث نو مطلب قابل توجه و تأملی رو مطرح فرمودین. ولی من زیاد موافق نیستم.چرا که خود من بارها در سفرهای جنوب بخصوص جزایری نظیر قشم و سایر مناطق کرمان مانند منوجان و ... با اهل تسنن زیادی بر خورد داشتم و دارم و با برخی هنوز ارتباط دارم. و این کلام شما شامل همه نمیشه و حتی در مجلس هم نمایده اهل سنت هست و شهرهای سنی نشین برای خود امام جمعه مخصوص و مجزا دارند. در سفری که 2 سال قبل رفتیم کردستان بعینه دیدیم که رابطه بین اهل سنت و تشیع چه قدر نزدیکه تا حدی که بین اونها روابط خانوادگی هم شکل گرفته بود. ممکنه در برخی مناطق افراد با کوته نظری و در نظر گرفتن مسائلی را فدای مسائل مهم تر کنند و از روی عجله و بی توجهی به مسائل اسلام واکنش هایی را نشان دهند که در بیشتر موارد این واکنش ها اشتباه و غلط است. به شخصه به اعتقاد و مذهب کلیه اطرافیان و دوستانم احترام می گذارم.اعم از مسلمان و مسیحی و ... موفق و سربلند باشید | |||||||||||
| | |
| 7 کاربر از پست ساقی کویر سپاس کرده اند . |
| | #3 | ||||||||||||
سپاس شده 219 در 51 پست
درجه: 4 ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
اما از نظر کار چطور؟ در سربازی هم شنیدم که اولویت با اهل تشیعه حمل سی دی سخنرانی مذهب اهل تسنن جرمه , چرا؟goll-68 | ||||||||||||
| | |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
|
دقیقا همینطوره.هیچ فرقی بین سنی و شیعه نیست.انچه که در ایران ما برقراره با گفته شما دوست عزیز متضاده و عدالت برقرار.در قران ما با دو فرقه معرفی شدیم شیعه .سنیgoll-68دوست دارم.
![]() | |||||||||||
| | |
| | #5 | ||||||||||||
سپاس شده 219 در 51 پست
اونم به خاطر اینکه اهل تسنن به چند دسته تقسیم میشه؟ چرا در ماه رمضان؟ goll-68 | ||||||||||||
| | |
| 8 کاربر از پست حدیث نو سپاس کرده اند . |
| | #6 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
تاریخ عضویت: Feb 2011 محل سکونت: شرق گیلان سن: 24 مدرک تحصیلی : مهندسی برق
سپاس ها: 1,585
سپاس شده 4,204 در 1,372 پست
درجه: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
جناب حدیث نو تاپیک بسیار زیبایی زدید متاسفانه بنده هم این رو قبول دارم و باید به دوستم ساقی کویر بگم اهل تسنن در استان و شهر خودشون قابل احتراما" متاسفانه شیعه ایران بعد از صوفیه انقدر منحرف شده و تند رو که آزار دهنده است حتی برای من شیعه چه برسه به برادرهای اهل سنت هنوز کسانی هستند که متاسفانه به لعن خلفا اعتقاد دارند و اهمیت اون رو تا اصول دین بالا بردن... در چنین جامعه ای اهل سنت احترام دارن؟ یک اهل سنت داخل مسجد شیعه نماز میخونه همه چهارچشمی نگاه میکنن و میخورنش با نگاههاشون مخصوصا" تو استانهای قم،اصفهان،کرمانشاه خیلی افکار ضد سنی هست که از نظر من خطرناکه! اما شما تو مریوان در شهر اهل سنت برو تو مسجدشون نماز بخون...یکنفر یه نگاه بهت نمیکنه که احساس بدی بهت دست بده! من شرمنده برادران و خواهران اهل سنت هستم و همینجا اعلام میکنم از جانب خودم که کاملا" ظلمی که داره در حقشون میشه رو قبول دارم و هیچ توجیحی نیست ![]() | |||||||||||
| | |
| 10 کاربر از پست haj morteza سپاس کرده اند . |
| | #7 | ||||||||||||
سپاس شده 219 در 51 پست
من فکر میکنم فقط در مورد اهل تسنن شبیه سازی شده یکی از خواهران اهل تشیع که با من بود بعد از مدتی فهمید من اهل تسنن هستم ترسید به چه دلیلی؟ خودش گفت تو سنی خوبه هستی ![]() برادرم گفت تو خوابگاه که بودیم همه ازمون میترسیدن آخه چرا؟ | ||||||||||||
| | |
| 9 کاربر از پست حدیث نو سپاس کرده اند . |
| | #8 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
تاریخ عضویت: Feb 2011 محل سکونت: شرق گیلان سن: 24 مدرک تحصیلی : مهندسی برق
سپاس ها: 1,585
سپاس شده 4,204 در 1,372 پست
درجه: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
متاسفانه جوانان این روزه مملکت اطلاعات دینی ضعیفی دارند و تقسیم بندی ها رو نمیدونن... و متاسفانه حومت هم تلاشی برای روشن کردن چهره برادران سنی(شافعی و....) نکرده! اگر میترسن بخاطر اینکه اونها فکر میکنن سنی یعنی کسی که شیعه رو برای بهشت میکشه! نمیدونن وهابی کیه؟سنی کیه؟ نمیدونن سنی و شیعه در مقابل وهابی هستند و هیچ کدام انها رو قبول ندارند! البته به شخصه معتقدم سلفی ها ایران که خودشون رو وهابی مینامند هم وهابی نیستند.... جمله آخر نظر شخصی من بود چون باهاشون صحبت کردم و افکارشون رو دیدم...فرق داره با اون وهابیت دشمن شیعه ![]() | |||||||||||
| | |
| 10 کاربر از پست haj morteza سپاس کرده اند . |
| | #9 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
تاریخ عضویت: Jan 2011 محل سکونت: http://kanakh.com/forum/images/smilies/4fvfcja.gif مدرک تحصیلی : http://kanakh.com/forum/images/smilies/4fvfcja.gif
سپاس ها: 2,310
سپاس شده 3,112 در 466 پست
درجه: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ساتم این یه چیزی هست که خوده من خیلی مخالفش هستم هیچ فرقی بین اهل تسنن و شیعه نیست تازه شاید اهل تسنن ها خیلی بهتر از از هر دین و مذهب دیگه ای باشن ولی یه عده هستن ( مثل همین "دانشمند " احمق و کودن ) که دوست دارن بین سنی و شیعه اختلاف بندازن ولی از نظره من هیچ فرقی نداره یه انسانی شیعه و سنی هرکی هم چنین کاری کنه واقعا کودنه آیا میدانید ما خیلی شاخیم ![]() | |||||||||||
| | |
| 10 کاربر از پست boxes سپاس کرده اند . |
| | #10 | ||||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
سپاس ها: 107
سپاس شده 116 در 27 پست
درجه: 3 ![]() ![]() | نقل قول:
| ||||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |